Hieronder ziet u welke diensten wij aanbieden. 

huizen

Hypotheken

Bij Huygens & Groenevelt financieel advies bieden wij u een hypotheek geheel op maat. Wij zijn een onafhankelijke partij en kunnen nagenoeg bij alle banken in Nederland terecht om te kijken waar de hypotheekvoorwaarden voor u op dat moment het meest gunstig zijn.

close up businessman holding smartphone for checking work or make appointment and using application for manage job or surf the internet at outside office , technology lifestyle concept

Financiële foto

Rust en ruimte om uw leven te leven zoals u dat het liefste doet. Ook als u ziek wordt of straks na uw pensioen. Klinkt dat niet heerlijk? Dit lukt allemaal prima als u uw financiële situatie privé goed op orde heeft. Maar hoe krijgt én houdt u deze zaken op orde?

1

Arbeidsongeschiktheid

Denkt u er wel eens over na wat er allemaal verandert op het moment dat u arbeidsongeschikt raakt? Mocht zo’n situatie zich voordoen, dan wilt u vast zo prettig mogelijk kunnen blijven leven. Een AOV is dan een belangrijke verzekering om te overwegen.

nieuwbouw

Verduurzaam uw woning

Is uw woning al toekomstbestendig? Een betere woontoekomst betekent voor u meestal verduurzamen. We hoeven u vast niet uit te leggen dat een duurzaam huis een positief effect heeft op ‘t milieu, uw energierekening en zelfs op de waarde van uw huis.

Afspraak maken?