Huygens & Groenevelt financieel advies is in 2019 opgericht door twee Leusdense ondernemers; Remi Huygens en John Groenevelt. De een hypotheekadviseur, de ander adviseur pensioen en inkomen. Door het bundelen van onze krachten, kunnen wij ons nu richten op de totaalrelatie. Dat betekent dat u bij ons, naast hypotheekadvies, ook op het juiste adres bent voor advies in pensioen, arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Bent u zzp’er en wilt u een succesvolle start maken door de belangrijkste zaken goed te regelen? Wij zijn onderdeel van uw voorbereiding en geven advies over de verschillende verzekeringen die niet mogen ontbreken.

Huygens & Groenevelt financieel advies is gevestigd aan Plesmanstraat 2 in Leusden. Hier ontvangen wij u graag als klant in onze ruime spreekkamer, waar u direct kunt meekijken op een groot scherm. Samen bekijken we uw huidige situatie en bieden een advies op maat.

remi

Remi Huygens

Hypotheekspecialist

Voordat ik een aantal jaren geleden de stap heb genomen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan, bevond ik me al 15 jaar in de wereld van hypotheken. In mijn functie als hypotheekacceptant en hypotheekadviseur heb ik bij een aantal grote serviceproviders gewerkt. Door de jaren heen heb ik een uitgebreid netwerk kunnen opbouwen in de bank- en verzekeringswereld. Zeer voordelig wanneer het gaat om dossier acceptatie.

In maart 2017 ben ik mijn eigen onderneming gestart: Huygens Hypotheken.
En nu, een paar jaar later, gaat het avontuur verder onder de naam:
Huygens & Groenevelt financieel advies. De totaalrelatie staat bij ons centraal, waarbij ik me op het afsluiten van hypotheken zal blijven richten.

Het uitsluiten van verdere risico’s vinden wij belangrijk. De expertise van John is daarom een waardevolle aanvulling op uw hypotheek om voor uw financiële situatie de meest complete en passende oplossing te vinden.

Heeft u interesse in een persoonlijk gesprek?

Neemt u dan contact met ons op.

Remi Huygens: 06-11013998

john

John Groenevelt

Adviseur pensioen en inkomen

Mijn loopbaan ben ik gestart op de afdeling administratie bij een grootbank. Binnen deze organisatie heb ik mezelf opgewerkt tot klantadviseur. De daaropvolgende werkplek was bij een intermediair, waar mijn focus lag op collectieve pensioenregelingen.

Een aantal jaren later was de tijd rijp om mijn eigen onderneming te starten onder de naam: Groenevelt financieel advies. Al snel kwam ik in contact met Remi. We ontdekten dat onze expertises goed op elkaar aansloten en hebben de koppen bij elkaar gestoken om een mooie samenwerking te realiseren. Het eindresultaat hiervan was de start van een nieuw bedrijf onder de naam: Huygens & Groenevelt financieel advies.

Inmiddels ben ik 20 jaar actief in de financiële dienstverlening. Ik richt me voornamelijk op inkomensanalyses, waarbij ik inzichtelijk maak wat de financiële risico’s voor u kunnen zijn en/of worden. Wij vinden het belangrijk dat u als klant op de hoogte bent van uw huidige financiële situatie, zodat u hier zo goed mogelijk op kunt anticiperen.

Bent u op zoek naar financieel advies op maat?

Neemt u dan contact met ons op.

John Groenevelt: 06-51413790

Afspraak maken?